Underviser

Karina Christensen

Underviser i Hatha Yoga, Flow Yoga
& Yin Yoga

Jeg har uddannet mig i Hatha Yoga og har en bred vifte af kurser indenfor yoga og mindfulness.

Jeg er også uddannet sygeplejerske med 10 års erfaring fra akut psykiatri, dermed har en baggrund i håndtering af stress og angst.

Ydermere er jeg certificeret NADA behandler.

Yoga er mange ting, jeg elsker især den indre rejse. Vi får så fin en adgang til den indre verden, når vi fordyber os i vores krop.

Min undervisningsstil er mindfuld, blid, nærende og med masser af tid til, at lytte til hvad der rører sig i øjeblikket. Målet er; at opnå en balance i krop og sind, som kan komme dig til gode både på yogamåtten og i dit hverdagsliv.

I mit 12 års virke som yogalærer, har jeg spurgt mange mennesker, hvorfor de praktiserer yoga. Svarene har ofte været de samme.

”Jeg har fundet forbindelsen til min vejrtrækning og lært at slappe af”. ”Jeg kan synke helt ned i øjeblikket, hvor jeg træner på måtten, bliver tilstede og lærer at koncentrere mig”.

”Jeg har lært, at enhver bevægelse udspiller sig fra vejrtrækningen. Åndedrættet giver mig rytme, og vejrtrækning skaber indre ro”.

Emma Christensen

Underviser i Pilates & Pulsing Barre

Jeg har taget Pilates Certifikation hos Tromborg Pilates, Pulsing Barre og andet supplerende ved Frida Hallquist, og løbende har jeg taget flere relevante kurser og kortere uddannelser.

Jeg kan godt lide at undervise, fordi det er muligt at hjælpe andre til en bedre kropsforståelse. At øve sig er centralt i min undervisning. Det gælder ikke om at mestre en øvelse til perfektion, men gennem gentagelser, at opnå tryghed, så du føler dig klar til udfordre dig yderligere.

Jeg arbejder ud fra det fundament at øvelserne kan tilpasses forskellige niveauer.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Mette Nørh

Mette vender tilbage som event-underviser bl.a. i Pranayama. Pranayama byder på åndedrætsøvelser og teknikker, som balancerer livsenergien i kroppen

Jeg er hjemvendt til Herning efter 13 år rundt i Danmark og udland.

Jeg har for nyligt skiftet fra IT-branchen til Sundheds-branchen og har i den forbindelse været i Indien for at uddanne mig til yogalærer (Multi Style). Derudover, læser jeg en professions bachelor i Global Nutrition and Health i Århus.

Jeg glæder mig utrolig meget til at prøve kræfter med at undervise i Herning og videregive min viden og passion for yoga.

Anna Gabriella Pearce

Underviser i Blid Flow Yoga

Uddannet fra Ashtanga yoga shala i Århus i 2017.

Har tidligere erfaring med moderne dans uddannet som danselærer fra den moderne danseskole i Danmark i 2006.

Har undervisningserfaring siden 2002. Har tidligere undervist i yoga i DGI Huset Herning, ved FOF og AOF.

Linda Kamstrup

NADA behandler

Jeg har været certificeret nada behandler siden 2017 og har ligeledes altid arbejdet med mennesker.

Jeg er meget bevidst om, at det er tilliden til mig som menneske, der er afgørende for, at jeg kan komme til at hjælpe andre mennesker i mit arbejde.

Jeg gør dagligt brug af NADA i mit pædagogiske arbejde og har virkelig mange gode oplevelser, hvor nada har hjulpet mange patienter inden for psykiatrien, ADHD området, samt mennesker med misbrugsproblemer.