Events

Klang Massage

Søndag 18/7 kl. 10:45 – 12:00
Søndag 15/8 kl. 10:45 – 12:00

Pris 2 klip 

Klang kan ikke forklares – det skal opleves Du får med klang en helt speciel mulighed for at lære din krop og dit sind bedre at kende.

Tibetanske klang-, syngeskåle samt andre meditative instrumenter bringer med universelle lyde og vibrationer, ro og nærvær til en stresset og træt krop. Du bringes i en mediterende tilstand, hvor der kun findes dig og din krop, og hvor du føler dig fuldstændig tryg og sikker. Hvis din krop aldrig får tilstrækkelig hvile, kan symptomerne være søvnløshed og ondt i muskler og bindevæv, hvor krop og sind er i alarmberedskab 24/7.

Mange oplever så stress, alvorlig stress med f.eks. glædesløshed, hovedpine, mavesmerter, hukommelsesbesvær og let til gråd.

Har du ikke redskaberne til at ændre dit liv, er der stor risiko for, at din stress kan udvikle sig til depression, angst og kroniske lidelser. Med lyde og vibrationer hvor man bl.a. sætter klangskålene fysisk på kroppen, kan muskelkramper og spændinger over tid lindres eller måske helt forsvinde, og med vedvarende klangmeditation/ massage får nervesystemet mulighed for at slippe sit tag i dig.

Klangenes badende frekvenser pakker dig nænsomt ind i et tæppe af lydterapi, som afspænder muskler og led samt beroliger dit bindevæv og nervesystem. Klang er en fantastisk måde at forkæle krop og sjæl på – din krop vil elske dig for det. 

Roll & Release

Søndag 8/8 kl. 10:00 – 11:00
Søndag 5/9 kl. 10:00 – 11:00

Pris 2 klip 

Roll & Release er et yin-system af yoga ved hjælp af rekvisitter som blokke og solide gummikugler, arbejder vi intensivt med det myofacielle lag i kroppen, skaber længde og lethed uden slid på kroppen.

Efter en fuld klasse føles det som om, du lige har været igennem en dyb vævsmassage og det er den mest effektive måde at få fleksibilitet og let bevægelighed.

Massage til hele kroppen. 

Yoga for løbere workshop

Mandag 5/7 kl. 12:15
Søndag 22/8 kl. 10:00 – 11:30

Pris 1 klip 

For alle aktive kvinder & mænd! Fokus på fødder, haser, hofter.

Vi arbejder med gode stræk og med ar skabe åbenhed og smidighed i din krop. Du behøver sket ikke at have forudgående viden, øvelserne er tilpasset dit niveau! Alle kan være med.

Påklædning, løst tøj.

Styrk dit bækkenbund

Søndag 22/8 kl. 12:30 – 13.30

Pris 1 klip

Yogaværksted omkring bækkenbund. Denne time er for alle. Med træning af bækkenbunden styrker du bækkenbundens egne reflekser sådan, at dine bækkenbundsmuskler reagerer præcist og hurtigt, når du fx går, danser og griner.

Vi fokuserer på, hvordan man opbygger styrke, stabiliserer, blødgør og bevidsthed i bækkenbunden. 

Detox 

Søndag 12/9 kl. 10.30 – 12:30

Pris 2 klip 

Fokus på udrensning, fordøjelsen, smidighed, kropsbevidsthed og indre ro. Forkæl dig selv med en god omgang detox yoga.

Udrensning til kroppen og sindet, hvilket også giver mulighed for at slippe spændinger og reducere stressnivauet.

Vi starter med kraftfulde åndedrætsøvelser, der udrenser på flere plan. Derefter vil der være dynamiske yogaøvelse, massage for de indre organer. Den sidste del af detox yogaen vil være Yin yoga, som er blid og dyb yoga. 

Gua Sha Workshop

Lørdag 25/9 kl. 11:30 – 13:30

Er du nysgerrig på, hvad Gua Sha er og har du lyst til at prøve den lille stens beroligende effekt på egen krop?

Maria inspirerer og instruerer dig i Gua Sha teknikker. Gua Sha er et +2000 år gammel kinesisk redskab, der bruges til at skrabe i ansigtet og på kroppen. Med Gua Sha’en udføres en massage der løsner op i muskler og bindevæv, beroligere nervesystemet, stimulere lymfekirtlerne, øger blodgennemstrømningen og den vitale livsenergi. Vi går i dybden med lymfedrænage og bindevævsmassage af ansigtet.

Maria medbringer alt, hvad der skal bruges til workshoppen af Gua Sha’er og økologiske produkter fra Mellow Mind.

Tilmelding er bindende beløb 350kr sender til mobilepay 41609494 +skriv dit navn.